Erbjudande hos Patroner.se

Hålla igen! Idag uppdateras Nyheter med ett unikt och riktigt vasst erbjudande från Patroner.se. Alla nya kunder får köpa billiga bläckpatroner för endast 1 kr. Du hittar bläckpatroner till de flesta vanliga skrivare. Exempelvis Brother, Canon och Epson.

Om det nu skulle vara så att din skrivare inte finns med så var inte ledsen. Som ersättningsprodukt får du då köpa fotopapper för endast en krona. Utöver detta så är det extremt snabb leverans. Beställer du på förmiddagen, innan kl. 17:00 söndag-torsdag, så har du det i brevlådan redan dagen efter. Det blir inte mycket smidigare än så.

Det är tryggt att beställa varor från Patroner.se. Det är alltid fri returrätt på deras produkter och de testar sina bläckpatroner och lasertoner regelbundet för att säkerställa kvaliteten. Skulle du behöva teknisk support eller om du letar efter något speciellt så kan du ringa eller e-posta deras kundtjänst som svarar oerhört snabbt.

Det var allt för den här gången. Glöm inte att hålla utkik då det säkerligen kommer komma fler erbjudanden att a del av i framtiden. Ha det gott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *